Органик/Био Производители

organic
bio organic bio
bio
Производител:  
"Алтея Органикс" ООД
 
Телефон:  
042 / 653 085
 
E-mail:  
salesbg@alteya.com
 
Произход:  
България
 
"Алтея Органикс" ООД
organic
bio bio organic
bio
organic
"Алтея Органикс" е фамилна фирма, чиято основна дейност е отглеждането на розови и лавандулови насаждения, дестилирането на висококачествени етерични масла и производството на органично сертифицирани козметични продукти. Всички те са сертифицирани по Европейската и Американската директива за органичност - знак за нашата отговорност към здравето на потребителите. Затвореният производствен цикъл от суровината до крайния продукт е изцяло подчинен на идеологията на фирмата за устойчиво развитие. Kозметичната линия е специално създадена да изгражда видими резултати и да носи спокойствие и благоусещане за цялото тяло.

Коментари, отзиви, мнения


Албена Люцканова  - 
Здравейте! Много се радвам, че има българска фирма, която афишира отговорно, че държи на качеството при производството на етерични масла. Наскоро завърших курс по естетична ароматерапия и засега ползвам за лични нужди масла на друга фирма, но много бих искала да се доверя на български производител. Намирам, че маслата на "АЛТЕЯ" от хвойна, мента и лавандула отговарят на моите изисквания, които, признавам, след обучението при моя "гуру" в ароматерапията нараснаха много. Има ли магазин в София, където се предлагат всички етерични масла с логото на вашата компания? Къде се намира централният ви офис или магазин, където предлагате вашите продукти? Желая ви успех на пазара и творческо развитие.

Anton Proev  - 
Бих искал да закупя 5-6 опаковки чисто розово масло 2.6 мл.Къде в Пловдив,имате представителен магазин?Моля за информация и за цената.Също каква е цената на опаковките от4.3,8.2 и 10 мл?

Silviya Evstatieva  - 
Здравейте , живея в Германия интересувам се от Вашите продукти някои от продуктите Ви познавам Като Вulgaran rose water. Бих искала да знам къде мога тук в Германия да намеря Вашите продукти. Благодаря предварително за отговора С приятелски поздрав Евстатиева

Марина Димитрова  - 
Здравейте. Бихте ли ми казали къде произвеждате козметичните продукти и дали сертификата за органиюни продукти включва поизводствения процес.

Напиши коментар

Попълнете !
Грешен e-mail !
© 2009-2010 organic.bg. Всички права запазени. Фирма за изработка на сайт и компютри от РС Консулт

   Page copy protected against web site content infringement by Copyscape