Органик/Био Производители

organic
bio organic bio
bio
Производител:  
Органик Фарм ООД
 
Телефон:  
088 706 0455, 087 657 9580
 
E-mail:  
organicfarm.td@abv.bg
 
Произход:  
България
 
Органик Фарм ООД
organic
bio bio organic
bio
organic
Органик Фарм ООДе един от водещите производители на биотор от червен калифорнийски червей за Югоизточна България.
Базата ни се намира в екологично чист район, близо до подножието на Стара Планина, на около 20 км южно от национален парк «Сините камъни» - гр. Сливен. 
Фермата ни, започна да функционира през 2012 година. Основната ни цел е да популяризираме биохумуса и ползите които носи за производство на биологично чисти продукти . С течение на времето фермата се разширява и развива. С всяка изминала година и вече натрупан опит, подобряваме качеството на нашите продукти.
През 2015 г. Organic Farm стартирахме производството и на течни субстрати обогатени с биохумус според индивидуалните нужди на клиента. Инвестира се в закупуването на машини и техника, в подобряването на качеството на продукцията и обслужването.
В производствения процес се следи за спазване на всеки един от етапите, контролира се произхода и доставката на основните суровини.
  Всяка наша партида е придружена с анализ от акредитирана лаборатория, който потвърждава високото наличие на полезни органични вещества в него.
Organic Farm работи за по-чиста околна среда, можем да изчистим земята и да съхраним нейното богатство.

За Вашия успешен бизнес !
Спечелете и значително подобрете реколтата си, като използвате биохумус. Повишете от 20% до 60% добивите си. За едни екологично чисти продукти.
Защо Биохумус ?
Биохумусът увеличава плодовитостта на почвата, спомага за задържането на влага в нея и намалява ерозията. Стабилизира температурата в почвата, така че растенията стават по-малко зависими от промените във външната среда.

Защо органични ?
Органично произведените плодове и зеленчуци са едни от най-полезните храни за човека, истински природен дар - източник на здраве и дълголетие. С с органичните торове, произведени от нас, Вие вече сте с една крачка, по - близо.

Заедно можем да изградим един по - успешен бизнес !


Коментари, отзиви, мнения

Няма написани коментари за . Напишете Вие първия коментар.

Напиши коментар

Попълнете !
Грешен e-mail !
© 2009-2010 organic.bg. Всички права запазени. Фирма за изработка на сайт и компютри от РС Консулт

   Page copy protected against web site content infringement by Copyscape