Органик/Био Производители

organic
bio organic bio
bio
Производител:  
"Арониада-Агро" ЕООД
 
Телефон:  
082 / 821 392
 
E-mail:  
aroniada_agro@abv.bg
 
Произход:  
България
 
"Арониада-Агро"  ЕООД
organic
bio bio organic
bio
organic
Фирма „Арониада-Агро” ЕООД е основана през 1995 г., с предмет на дейност търговия на едро.
От 2002 г. развиваме допълнителна дейност - отглеждане на трайни насаждения от плод арония и производство на натурален сок от арония. Сокът, който произвеждаме, е само от здрави и пресни плодове, студено пресован и пастьоризиран, без никакви добавки и консерванти. Към настоящия момент тази дейност се явява приоритетна за нашата фирма. Разполагаме с 80 дка насаждения от арония с регистрация за биологично производство и още 20 дка, отглеждани по конвенционален начин. Притежаваме и над 200 дка собствена земя, която е в процес на комасация в екологично чиста местност, с цел създаване на нови насаждения, които ще бъдат отглеждани по биологичен начин.
Тенденцията е производството на сок от арония и други пресни плодове да се увеличи многократно. Към настоящия момент произвежданият от нас сок от плод арония няма аналог на българския и международния пазар, където вече успяваме да го наложим.
От 2007 г. „Арониада-Агро” ЕООД предлага замразен и сушен плод от арония.

Коментари, отзиви, мнения


Дора Кънчева  - 
Здравейте,и благодаря за вълшебния сок ,който произвеждате Заедно със съпруга ми имахме удоволствието да изпием 1 кашон от еликсир. Аз съм деабетичка,а той с поражения след инсулт преди 20 години. след пиенето на сока на 4-5 ден ефекта беше следния-аз чуствувах прилив на сила и нивото на захарта ми падна,аз съм на инсулин,а при него високото кръвно падна толкова,че спря лекарствата за него. Сега има проблем,че не можем да си го закупим, не живеем в България Много хора научиха от нас за действието на сока,а някои успяха и да опитат Всички чакаме,новата реколта с нетърпение. Бъдете здрави и още веднъж ви благодарим ,че отглеждате този плод.

Milanka  - 
Na koi mesta se prodavat Vasite produkti ot aronia Kak moga da si kupya sok ot aronia Uspeh v rabotata Vi i blagodarw na vnimanieto Pozdrav ot grad Nis

доц. Маргарита Бончева  - 
Приветствам отглеждането на арония и производството на "жив"сок. Занимавам се с диагностика и лечение на дислипидемиите и този продукт е много важен. Но не само за болните, а преди всичко и за профилактика. Работя в УБ Лозенец в София (бивша Правителствена) и преподава също така в Медицинския Университет във Варна. Ще се радвам и на по-близки контакти с вашата фирма. С уважение" доц. М.Бончева, тел. 0888680551

Напиши коментар

Попълнете !
Грешен e-mail !
© 2009-2010 organic.bg. Всички права запазени. Фирма за изработка на сайт и компютри от РС Консулт

   Page copy protected against web site content infringement by Copyscape