Органик/Био Сертификати

organic
bio organic bio
bio
Сертифицираща организация:  
БАЛКАН БИОСЕРТ
 
Произход:  
България
 
БАЛКАН БИОСЕРТ
organic
bio bio organic
bio
organic
“БАЛКАН БИОСЕРТ” BG-BIO-02

Орган за контрол и биологична сертификация

“Балкан Биосерт” е първият национален орган за контрол и сертификация на биологична продукция, която работи с добре обучен и висококвалифициран персонал и предлага качествени и достъпни услуги на биологични фермери, преработватели и търговци.

Имаме удоволствието да Ви информираме, че считано от 01.01.2009 г. кодовият номер на „Балкан Биосерт" ООД е променен на BG-BIO-02 с доклад 93-10725/23.12.2008 г. от зам. министъра на земеделието и храните инж. Димитър Пейчев, във връзка с изпълненито на изискванията на чл. 58 от ЕО 889/2008 г./

“Балкан Биосерт” е дружество с ограничена отговорност. Съдружници в тази компания са юридически и физически лица, сред които НПО, търговци и частни лица, работещи в областта на биологичното селско стопанство. Компанията е отворена за нови съдружници.

От октомври 2005 г. дружеството има и офис в Македония, който обслужва македонски биологични фермери, преработватели и търговци.

“Балкан Биосерт” е продукт на международно сътрудничество, целящо да отговори на нуждите на българските биологични оператори. Партньорите по този проект - FiBL (Научен Институт за Биологично Земеделие, Швейцария), IMO (Институт за Пазарна Екология, Швейцария) и “Биоселена” (Фондация за Биологично Земеделие, България) осигуряват техническа помощ на “Балкан Биосерт”, като по този начин гарантират професионализма и националното и международно признание на новата компания.

www.balkanbiocert.com

Коментари, отзиви, мнения

Няма написани коментари за . Напишете Вие първия коментар.

Напиши коментар

Попълнете !
Грешен e-mail !
© 2009-2010 organic.bg. Всички права запазени. Фирма за изработка на сайт и компютри от РС Консулт

   Page copy protected against web site content infringement by Copyscape